Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Schoordijk. Ik ben een geboren Berger en heb ook een heel groot deel van mijn leven in Nederhorst den Berg gewoond. Sinds 2017 woon ik samen met Tjeerd in Bussum. Heel anders, maar ook mooi wonen! Samen hebben we 4 kinderen Anne, Ramon, Floortje en Sietske. Anne en Ramon hebben in het verleden ook bij VV Nederhorst gevolleybald. Floortje en Sietske waren fanatieke hockeysters.

Ik ben werkzaam als adviseur Kwaliteit op de afdeling Pathologie van OLVG Lab BV in Amsterdam.

Toen ik een jaar of 11 was ben ik gestart met volleyballen bij VV Nederhorst. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik er een aantal jaren tussenuit geweest, maar toen mijn kinderen groter werden en interesse kregen in volleybal, ben ik zelf ook weer gestart. Wij waren een echte volleybalfamilie. Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en helaas gestopt met volleybal, maar zelf speel ik nog steeds met veel plezier. Mede doordat mijn kinderen ook lid waren van de vereniging en omdat ik VV Nederhorst een warm hart toedraag ben ik gestart met coachen, trainen geven en ben ik in het bestuur van onze vereniging gerold. Eerst in de TC en nu pak ik binnen het bestuur de communicatie op.

Wat houdt mijn functie in?

Ik coördineer alle algemene berichtgeving van en naar de leden, genereer input voor op de website en op social media,  verzorg 4 x per jaar de NEUSbrief  en zorg voor regelmatige berichtgeving in het weekblad Wijdemeren.