TC Senioren

Wie zijn wij?

Wij zijn Anne-Marie en Sjoerd, spelen respectievelijk in Dames 1 en in het Recreanten team. Samen geven wij invulling aan de TC Senioren rol.

Volleybalervaring/beleving

‘De één wat meer ervaring dan de ander, beiden een mooie beleving van het volleybal’.

Anne-Marie:

Ik ben als C’tje begonnen met volleyballen bij VZK in Wezep (Van Zessen Klaar, wie dat toch heeft verzonnen…). Na een tussenstop van een jaar of 10 in verband met zwangerschappen heb ik de draad weer opgepakt bij Nederhorst. In eerste instantie bij de Recreanten, maar daarna toch weer snel in een competitieteam.    

Sjoerd:

Verder dan schoolvolleybal en een enkel partij’tje beachvolleybal op vakantie kwam ik niet, totdat ik in 2020 mee heb gedaan aan het Beach Volleybaltoernooi van onze vereniging. Daarna ben ik in het Recreanten team in de zaal gaan spelen. Sindsdien is het een wekelijks sport geworden.  

Wat mag je van ons verwachten in onze rol? 

Wij streven naar zoveel mogelijk spelplezier voor iedereen. Dat begint met het begrijpen van de ambities van de teams en individuen. Wij zullen ons zoveel mogelijk inzetten voor een Seniorenafdeling, waarin voor iedereen plaats is om te spelen op diverse niveaus. Alleen kunnen wij dit niet, dus alle ideeën en feedback daarover zijn bij ons altijd van harte welkom.

tc_senioren@vvnederhorst.nl