TC Senioren

Wie zijn wij?

Wij zijn Anne-Marie en Miranda, spelen respectievelijk in Dames 1 & 2 en we zitten wekelijks op de tribune bij onze kinderen die ook volleyballen.

“Als je zoveel samen bent bij volleybal, dan kun je ook de rol TC samen delen” hadden wij zo bedacht. En zo is deze duo-rol ontstaan.

Volleybalervaring/beleving

Samen 30+ jaar.

Anne-Marie: ik ben als C-tje begonnen met volleyballen bij VZK in Wezep (Van Zessen Klaar, wie dat toch heeft verzonnen…). Na een tussenstop van een jaar of 10 in verband met zwangerschappen heb ik de draad weer opgepakt bij Nederhorst. In eerste instantie bij de recreanten, maar daarna toch weer snel in een competitieteam.    

Miranda: ik speel sinds mijn 15e bij VV Nederhorst. Het hele gezin is betrokken bij de vereniging.  Florien en Lisanne spelen beiden  bij de jeugd van Nederhorst.  Zoon Jesse speelt bij Pdk Huizen maar valt graag in bij H1 Nederhorst. Om het dan compleet te maken is echtgenoot Vincent, met zijn bedrijf Thermgroep Warmtepompen, sponsor geworden van Dames 2.  Ik heb eerder bestuursfuncties bekleed en was onderdeel van de organisatie die het buurtvolleybal (BVB) ooit van de zaal naar de voetbalvelden bracht. Meer dan 55 teams, 2 dagen volleybal, een feestavond waar het dak eraf ging, loterij met als hoofdprijs een zwembad, ballonvaart, niets was toen te gek!

Wat mag je van ons verwachten in onze rol? 

Wij streven naar zoveel mogelijk spelplezier voor iedereen. Dat begint met het begrijpen van de ambities van de teams en individuen. Wij zullen ons zoveel  mogelijk inzetten voor een senioren afdeling waarin voor iedereen plaats is om te spelen op diverse niveaus. Alleen kunnen wij dit niet, dus alle ideeën en feedback daarover zijn bij ons altijd van harte welkom.

tc_senioren@vvnederhorst.nl