Scheidsrechters cursus Certificaat V4 bij ODIS

Maandagavond 21 september jl. was het dan zover, na een week wachten i.v.m. uitstel door een Corona gevalletje mochten Gerjen en Tjeerd aansluiten bij een door ODIS georganiseerde scheidsrechter cursus voor het V4 certificaat.

Onder leiding van een zeer enthousiaste en met kennis doorspekte Koen (speler van Gemini S en bondscheidsrechter) werden ons de fijne kneepjes aangeleerd van het volleybal scheidsrechters gilde.

Bekijk hier een korte impressie van de geslaagde avond

Doordat we met een grote groep waren konden er veel ervaringen uitgewisseld worden en ook de voor een ieder afzonderlijk moeilijke punten kwamen stuk voor stuk aan bod. Signalering, vak fouten, technische fouten, net fouten, enzovoort, enzovoort. In de 2 en half uur durende cursus werd een scala aan onderwerpen behandeld en kreeg iedereen even de kans om ‘live’ op de bok te zitten om haar of zijn scheidrechters kwaliteiten te laten zien.

Al met al een zeer geslaagde, leerzame maar ook gezellige avond, waarbij het behaalde certificaat voor het fluiten van ook de wedstrijden in de 1 klasse een mooie bijkomstigheid is. Dank je Remko dat je ons hiervoor hebt aangemeld.