Rabo Club support 2023

STEM voor Rabo Club Support

Een oproep voor iedereen die Volleybalvereniging Nederhorst een warm hart toedraagt!

Volleybal is bij uitstek een teamsport waarbij de verbinding tussen de spelers voorop staat. Dit hebben we in de afgelopen 60 jaar en tijdens onze jubileumactiviteiten van afgelopen seizoen zeker weer ervaren. Een succesvol Buurtvolleybal, een clinic door Jong Oranje, een reünie en feest hebben we mede door de bijdrage van Rabo clubsupport kunnen organiseren.  

Tijdens Buurtvolleybal bleek dat met veel mensen op 4 velden tegelijk betekent dat veel ballen in elkaars veld belanden. Dus lieten we de massieve tussenwand neer wat echter somber en ondoorzichtig is waardoor de verbinding tussen velden, spelers en publiek op de tribunes en daarmee ook de gezelligheid verloren gaat. De oplossing is aanschaf van een scheidingsnet tussen de velden dat flexibel aangebracht kan worden. Om dit mogelijk te maken doen we ook dit jaar weer een beroep op Rabo Club support. Help mee aan het verhogen van de sfeer in onze Sporthal de Blijk, steun deze actie en stem op VV Nederhorst!  

Als vereniging hebben we hiervoor nu iets bedacht en willen daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Een afscheiding tussen de velden die chaos voorkomt, maar wel doorzichtig is en zo de sfeer behoudt van een volle zaal met volleyballers.  

Stemmen kan tot en met 26 september : https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen