Glow in the Dark

Tweede editie GLOW in the DARK wederom een groot succes!

Het Glow in the Dark Volleybaltoernooi van zaterdag 14 september 2020 is, ondanks de wat mindere opkomst, een groot succes geweest.

Om 14.00 uur ging de jeugd van start. In zeer fraaie neon outfits knokten zij om de lichtgevende bal. De jeugd was ingedeeld in 2 leeftijdscategorieën. Eén poule in de leeftijd 9 – 11 jaar en een poule met 12 – 16 jarigen. Winnaar van de eerste poule werden de ‘Shining Stars’ en in de tweede poule team Loosdrecht. Beide teams kregen een heerlijke teamschotel. De originaliteitsprijs ging naar het mooist uitgedoste team en dat was ‘Fireflies’. Zij kregen een lekker ijsje.

Voor alle deelnemers was er een welverdiende medaille. Naast de inzet van iedereen waren de prachtig gekozen teamnamen alleen al een medaille waard! Zeg nou zelf: ‘Shining Stars’, ‘Glowies’, ‘Draculatandjes’, ‘Glowgirls’, ‘Fireflies’, ‘Glow on’, ‘Shine’. Wat een prachtige namen toch?

Om 19.00 uur was het de beurt aan de senioren. Ook zij waren verdeeld over 2 poules: een recreantenpoule en een competitiepoule. Fantastisch om iedereen te zien worstelen in het donker. Het effect van het black light is ontzettend leuk en geeft een hele andere dimensie aan het spelletje. Niet  voor iedereen even gemakkelijk op te pakken. Maar buiten de strijd, die er ook zeker was, was het vooral ontzettend gezellig en is er heel veel gelachen!

Tijdens een gezellige nazit in Sportcafé De Blijk werden de winnaars bekend gemaakt. In de recreantenpoule werd team ‘XXXL’ de winnaar en bij de competitie poule ging de beker naar het slechts 3 man tellende team: ‘De Bacoboys’. De originaliteitsprijs ging naar de ‘Lappers’. De teamnaam slaat ongetwijfeld op het schoonmaakbedrijf waar vanuit zij zich hebben ingeschreven, maar de namen op hun rug toonden dat er meerdere soorten ‘lappers’ in het team zaten, er was een ‘ramenlapper’, maar ook een ‘ouwelapper’, een ‘geldlapper’ en zelfs een ‘beflapper’…(?!?!)

Veel dank aan Helga en Remko die deze hele dag druk geweest zijn met de organisatie en dank ook aan de deelnemers, door jullie is het een supergeslaagd toernooi geworden!

Foto- en video gallerij