Actuele stand laddercompetitie

Nieuwe tussenstand Laddercompetitie

Het blijft spannend aan de top! Vandaag nam de nummer 2 (Smells like teen spirit) het op tegen de nummer 1, Sonja en Marleen. Een spannende pot, maar Marleen en Sonja wisten met een 2-0 overwinning (21-15 en 21-18) de felbegeerde eerste plaats te behouden!

Lukt het hen deze titel op hun naam te houden? Meteen na bekendmaking van de uitslag van deze spannende wedstrijd werden zij al opnieuw uitgedaagd, en wel door Team Bos, ook niet de minsten! Gestart op een vijfde plek, inmiddels opgeklommen via plaats 4 naar nummer 3. Gaat het hen lukken Marleen en Sonja van de troon te stoten?

Het weer werkt inmiddels in ieder geval goed mee! Dus ook al speel je niet om de eerste plek, maar draai je lekker mee in de middenmoot of meer onderaan, wat maakt het uit! Heerlijk een potje volleybal met zand, zon en inmiddels ook weer de mogelijkheid tot een drankje na afloop op het terras van sportcafé de Blijk. Sportief genieten! Veel plezier allemaal nog de komende periode!

PlaatsTeam
1Marleen/Sonja
2Smells Like Teen Spirit
3Team BOS
4Dubbel D
5Effe Inkomen
6The Sugarbabes
7Simone/Monique/Helga
8Sjoerd/Lucien
9EvaRen
10Brand New

Uitslagen

De uitslagen van de laatste speelronde kun je op deze pagina bekijken: https://vvnederhorst.nl/index.php/bv-laddercompetitie/