Beachvolleybal

Beachvollebal

Maandag 13 mei start onze vereniging weer met het King/Queen of the Beach-toernooi.

Wanneer wordt er gespeeld?

Er wordt wekelijks op twee avonden gespeeld, namelijk op de maandag en de woensdag.

Maandagavond:

13/5 – 20/5 – 27/5 – 3/6 – 17/6 – 24/6 – 1/7

Woensdagavond:

15/5 – 22/5 – 29/5 – 5/6 – 12/6 – 19/6 – 26/6 – 3/7

Hoe laat starten we?

Aanvang wedstrijden: 20.00 uur

Welke avond mag ik mee doen?

Je mag elke week aan beide avonden of 1 avond meedoen, mits je je vooraf opgegeven hebt.  Een keertje niet meedoen is ook geen probleem.

Teamsamenstelling?

Je speelt elke avond twee wedstrijden. De team grootte en samenstelling wordt per avond vastgesteld aan de hand van het aantal opgegeven spelers.

Aanmelden?

Uiterlijk vrijdagavond 20.00 uur voorafgaand aan de speeldatum moet je je hebben aangemeld via de app groep “King of the Beach”.

Op de maandagen wordt iedereen geïnformeerd over de teamsamenstelling

Doe je niet mee, dan hoef je ook niets te melden.

Heb jij je nou nog niet aangemeld voor dit toernooi of zit je nog niet in de app-groep?

Geen probleem. Iedereen die lid (senior of A jeugd) is kan zich via dit mailadres alsnog aanmelden: tc_defjeugd@vvnederhorst.nl.

De uitslagen?

De standen worden per avond verwerkt. De top 10 zal hier wekelijks op de website gepubliceerd worden

Hoe werkt de puntentelling?

Het totaal aantal punten dat je behaalt wordt gedeeld door het aantal avonden dat je geweest bent. Er ontstaat dan een gemiddelde. Degene met het hoogste gemiddelde wordt King of Queen of the beach!

Wanneer wordt de King | Queen of the Beach gehuldigd?

Noteer alvast 3 juli in je agenda want dan zal de King of Queen worden gehuldigd!