Actueel nieuws

5 oktober 2018

Nieuwe sponsor MA2 Volleybalvereniging Nederhorst

Op vrijdagavond 5 oktober verwelkomde Volleybalvereniging Nederhorst haar nieuwe sponsor: Arens Makelaars. Marco Arens en Michelle Onel sponseren MA2 omdat ze graag lokale verenigingen ondersteunen. Het buurmeisje van de beide makelaars, Emma, speelt in dit enthousiaste en fanatieke volleybalteam.

MA2 speelde deze avond tegen MA1 van Nederhorst dus de tribune was goed gevuld met ouders en de stemming zat er goed in.

Onder de bezielende leiding van aanvoerder Janniek kon het makelaarskoppel genieten van hele mooie spelmomenten. Een krachtig blok van Dennis, subtiele ballen van Ramon tegen broer Jelle, snoeiharde services van Femke, loepzuivere set-ups van Emma, gave reddingen van Madelief en, last but not least, de knalharde smashes van Marlinde. Er is hard gewerkt, het was een pittig potje handen- en voetenwerk met als motto: gewoon durven.

Na een lastige eerste set, volgde een tweede en derde set waarin de strijd mooi gelijk op ging. Helaas betaalde zich dat niet uit in winst. Echter het goede spel in de vierde, resulteerde in een mooie gewonnen set. De shirts van Arens Makelaars zijn goed ingewerkt! Op naar de volgende wedstrijd!

Zaterdag 8 september 2018

Goed nieuws!!

Een belangrijk initiatief van ons 'Back to the Future' project is gerealiseerd!

Vol trots presenteert Volleybal Vereniging Nederhorst haar nieuwe website!

Achter de schermen is er hard gewerkt door Tjeerd, die wij hier dan ook zeer erkentelijk voor zijn. Het resultaat mag er zijn!

De website is interactief en kan alleen met behulp van jullie input actueel blijven. We nodigen iedereen dan ook uit actief bij te dragen om zo de website actueel te houden. Wil je een nieuwe rubriek, een extra pagina of heb je inhoudelijk aan- en of opmerkingen?

Heb jij nieuws (een leuk wist-je-datje) of een leuk verhaal over je team laat het ons weten via: communicatie@vvnederhorst.nl

Daarnaast is er een aantal vaste rubrieken die we graag gevuld hebben en actueel willen houden. In toerbeurten zullen we jullie gericht vragen om een bijdrage (b.v. wedstrijdverslagen).

Heb je een nieuw idee of suggestie voor de 'technische kant' van de website? Stuur deze naar: webmaster@vvnederhorst.nl

Neem een kijkje op de nieuwe website en zegt het voort!

Zaterdag 8 september 2018

Seizoensopening

Ieder jaar sluiten we ons seizoen leuk af met elkaar tijdens ons fan en fun feest.

Dit jaar willen we met JOU en ook je FAMILIE het seizoen met elkaar gaan openen.

Dit willen we gaan doen op zondag 23 september.

Om alvast een tipje van de sluier te onthullen willen we jullie laten weten dat dan de JoinVolleybalTour naar Nederhorst komt.

Kijk naar het filmpje op Youtube

en zet snel in je agenda - zondag 23 september - tussen 11.00/15.00 uur - sporthal de Blijk.

Voor jong en oud. Donderdag of vrijdag volgt het gehele programma!

Tot dan!