Nieuwsarchief

balsponsors

seizoen 2016-2017

NIEUWS

De neusbrief is ons communicatie tool en wordt zo'n 5x per jaar uitgegeven.

Wil je een keer iets schrijven in de Neusbrief of heb je een leuk "wist je datje" laat dit dan even weten aan Monique Stoker.

 

 

nieuws van seizoen 2015 - 2016

meisjes A 2x kampioen gewoorden / DEF jeugd super gedaan / nieuws shirtsponsors en ook jongens B & meisjes C1 werden kampioen in de eerste seizoenshelft.

 

Trots op onze jeugd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuws seizoen 2014-2015

School Moves - 2014/2015:

De kinderen hebben tijdens deze trainingen, die plaatsvonden tijdens de gymles, van ons uitleg gekregen over het Cool Moves Volleybal.

Dit is een methode binnen de jeugd volleybal waarin kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar leren volleyballen. Het begint met vangen en gooien en deze methode werkt toe naar het complete volleybal spel als de kinderen in groep 8 zitten.

 

De 3 trainingen werden afgesloten met een onderling toernooi. Deze vond plaats op 19 november 2014. Beide keren werden deze gewonnen door de Warinschool.

Foto's van dit toernooi - school moves toernooi - foto's

De winnaar mocht op 22 april jl. deelnemen aan het Provinciaal Kampioenschap. Omdat ze deze glansrijk wonnen mochten ze naar het Nationaal Kampioenschap toe.

Deze vond plaats afgelopen zaterdag 20 juni in Houten bij VolleybalVereniging Taurus.

Er werd om 10.30 uur gestart met de 1e poulewedstrijden. Totaal moesten er tijdens deze ronde 3 wedstrijden worden gespeeld van elk 2 sets.

De Warinschool sloot deze af met 3 wedstrijden die gewonnen werden en eentje werd een gelijk spel. Daarna vonden de kruisfinale plaats.

Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel maar omdat de Warinschool 1 punt meer had gemaakt mochten ze op gaan voor de finale.

 

De finale was tegen De Wiekslag uit Tubbergen, Overijssel.

De 1e set werd verloren met 4 punten verschil. Daardoor moest de 2e set gewonnen worden met 5 punten verschil. Dit is een hele opgave

als een set maar 10 minuten duurt. Vrij snel stond de Warinschool zelfs 7-2 achter. Maar doordat de jongens en meiden van de Warinschool

goed aan het verdedigen waren en mooi volleybal speelde kwamen ze gelijk tot 8-8.

De tegenstander raakte hierdoor in paniek en de Warinschool geloofde weer in hun eigen kunnen.

Tot op het laatste moment is het spannend gebleven, maar uiteindelijk won de Warinschool met 5 punten verschil.

Daardoor kampioen van Nederland!

 

Als Volleybal Vereniging zijn we super trots op Jesse, Marijn, Tim, Krijn, Femke en Emma

 

 

 

Onze C2 zijn voor de 2e keer kampioen geworden dit seizoen en

daarnaast zijn diverse teams van onze DEF jeugd in de prijzen

gevallen en Nederhorst 1 zelfs regiokampioen! Gefeliciteerd allemaal! Voor een foto impressie kunt u kijken op:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws seizoen 2013-2014

  • Onze CMV jeugd doet het fantastisch. Ze winnend de verengingsbeker met zijn allen !!!

Ga voor meer foto's naar onze fotogalerij.

  • Meisjes A voor de tweede keer kampioen dit seizoen!!!

Voor foto's ga naar de fotogalerij.

  • Deze maand maakt SponsorKliks € 51,78 over aan Nederhorst. Dit is gratis bij elkaar gesponsord door voorafgaand aan een online aankoop of reservering eerst naar de SponsorKliks pagina van Nederhorst te gaan. Vergeet de volgende keer dat jij online gaat shoppen niet om ook eerst naar sponsorkliks te gaan. Het kost je geen cent extra maar levert wel echte euro's op voor onze vereniging. Alvast bedankt!

 

  • Super goed nieuws. De grote Club aktie heeft € 1679,10 opgebracht voor onze vereniging. Een super prestatie van onze jeugd.

Even wat feitjes: De toppers waren Joep met 81 loten en Mandy met 120 loten. Het team dat gewonnen had was Nederhorst 3 (zie foto).

super gedaan allemaal. En een speciaal dankjewel voor Monique Stoker voor het regelen van dit alles!

 

  • Heeft u ze zal zien staan in het Wijdemeren nieuws van 2 januari! De meiden van Meisjes A - kampioen!

Het zal je maar overkomen: 40 sets spelen en maar 2 verliezen, dan ben je kampioen!

Dat overkwam: Kayleigh, Romy, Britt, Nina, Maaike R, Nienke, Maaike J. en Ilse van de Meisjes A van volleybalvereniging Nederhorst. Op vrijdag 6 december in de kampioenswedstrijd tegen Oberon uit Weesp hoefden ze nog maar 1 set te winnen. Dat deze ze overtuigend, de dames wonnen met 4-0. Bloemen en beker konden worden uitgereikt, de champagne ontkurkt en de taart aangesneden. Dat de kampioenen in de twee daaropvolgende wedstrijden nog 2 sets verloren, deed niets af aan hun prestatie. Samen met coach Jacob, op naar de 1e klasse, in januari 2014.

 

 

 

Nieuws seizoen 2012-2013

Heren 3 van Volleybal Vereniging Nederhorst in nieuw jasje.

 

Vrijdag 1 november is Heren 3 van Volleybal Vereniging Nederhorst hun 2e thuiswedstrijd van het seizoen in een nieuw jasje gestoken. Helaas werd er met 4-0 verloren. Maar goed dat is geen schande aangezien ze een klasse hoger spelen als vorig jaar.

Heren 3 kreeg een volledige nieuwe outfit dankzij 3 nieuwe sponsoren.

Teamgenoot Rick Singstra heeft voor de shirt sponsor TDC bedrijfswagens gezorgd. De broekjes zijn gesponsord door Steen & Staal van teamgenoot Jeroen Oosterhof. Daarnaast nog hele mooie sporttassen gekregen van Installatiebedrijf Gebroeders Dijs.

De volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag 8 november om 21:00 uur in Sporthal de Blijk. U kunt Heren 3 dan in hun nieuwe jasje zien spelen tegen Wilhelmina HS 4.

Als laatste willen we de vorige sponsor 'Vakgarage Richtlijn' nogmaals bedanken voor de afgelopen 3 jaar.

Heren 3 nogmaals gefeliciteerd met TDC Bedrijfwagens , J. Oosterhof Steen & Staal & Installatiebedrijf Gebroeders Dijs als nieuwe sponsoren voor jullie team.

------------------------------------------------

 

BVB - 2 juni 2013

BVB 2013 weer een succes!

De strijd is gestreden. De winnaars zijn bekend. Buurtvolleybaltoernooi 2013 was weer een groot succes. 28 Seniorenteams streden afgelopen zondag op het (oude) voetbalveld van VV Nederhorst voor de TDC-cup. In 2 poules, recreanten- en competitiepoule werd gespeeld voor deze alom bekende cup. Deze werd uitgereikt aan het team met de meest gemaakte punten. De cup werd dit jaar wederom gewonnen door de Bolleyvallers. Als klap op de vuurpijl waren zij ook weer het beste recreantenteam. De eerste prijs binnen de competitiepoule werd gewonnen door Puur Genieten. Zij spelen al 7 jaar mee en sleepten dit jaar dan eindelijk de felbegeerde beker in de wacht.

Nieuw dit jaar was het CMV toernooi binnen het BVB. CMV staat voor Cool Moves Volley en is voor de jeugd tot 12 jaar. Maar liefst 13 teams hadden zich ingeschreven, jonge volleyballers van onze eigen vereniging, uit Weesp, Loosdrecht en Hilversum. Er werd op 3 verschillende niveaus gespeeld. Oberon won op zowel niveau 3 als op niveau 5 en de beker voor niveau 6 ging naar de Little Giants van Lovoc. Voor beginnende volleyballers van 4, 5 en 6 jaar werden er speciale trainingen gegeven om vast een beetje aan het volleyballen te “ruiken”. Zeker niet in de laatste plaats door het goede weer, was de dag een groot succes. Jong en oud is gezellig en sportief bezig geweest en de sfeer was bijzonder goed. Er was muziek, een goed verzorgde catering en veel activiteiten voor de kinderen. Zij konden zich uitleven op het springkussen, zich laten schminken of lekker knutselen. Tevens was er voor hen lekkere popcorn. Voor iedereen was er een loterij, waarbij men kans kon maken op mooie prijzen. Ook dit jaar waren er weer 4 ballonvaarten te winnen. De gelukkige winnaars hiervan waren Rebecca Hogenberg, Maya de Ridder - die haar prijs aan Michel Houtop af stond - Martijn Wewer en mevrouw Beerendonk uit Loosdrecht. Zij zijn dezelfde avond met de ballon vanaf het voetbalveld opgestegen. Daarnaast was er nog de mispoes. Wie geen prijs met zijn of haar lootje gewonnen had kon dit in een grote bak gooien, waaruit ook nog een winnaar getrokken werd. Yvonne was de gelukkige winnaar van een professionele fotoshoot bij Fotostudio 68 van Helga Jansen. Al met al was het een zeer geslaagde dag.

Via deze weg wil de organisatie de deelnemers bedanken voor hun sportieve inzet, VV Nederhorst voor de ondersteuning en het ter beschikking stellen van het voetbalveld en de kantine, en niet te vergeten alle vrijwilligers voor hun enorme inzet. Men name alle jonge meiden en jongens die keihard gewerkt hebben in de keuken, super! Uiteraard kan het evenement niet plaatsvinden zonder de ondersteuning van de sponsoren in de vorm van o.a. prijzen, entertainment en advertenties in het programmaboekje.

 

Dit jaar werd het toernooi gesponsord door: TDC Bedrijfswagens, Lamme Textiel Beheer, Bakker Stukenboom, Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen, Oogmerk Briljant, Vakgarage Richtlijn, Apotheek Nederhorst den Berg, W. blok Stofferingen, Autobedrijf Jansen & Jansen, Horrenexpert.com, Paviljoen De Colonie, Tom Vernooij Stucadoorsbedrijf, Groente- en Fruitspecialist van der Panne, Brinkers Mode & Kleding, Lydi Bloemsierkunst, De 7 Heerlijkheden, Fe+, Stam Technisch Installatieburo, Lam Hekwerken, Het Spieghelhuys, Jumbo te Diemen, Garage Barmentloo, J. Oosterhof Steen & Staal, Kapsalon ’t Kniphoekje, Betelsat, Isopro en Wasserij Gerard Best.

Tot volgend jaar allemaal!!!

------------------------------------------------

 

Heren 3 - kampioen - kijk even in onze foto galerij voor foto's en een filmpje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------

 

Mix C1 - 2e keer kampioen dit seizoen (dd. 20 april 2013)

Afgelopen zaterdag had mix C1 hun tweede kampioenswedstrijd dit seizoen. Vrijdag avond hadden een aantal de belangrijk wedstrijd in Weesp

gevolgd. Omdat deze in een 2-2 was geëindigd wisten ze dat ze zaterdag nog 1 set moesten winnen om het kampioenschap zeker te stellen.

Zaterdag om 13.00 uur was het dan zover. Beetje gespannen begonnen de dames en heer aan de wedstrijd maar nadat ze de 1e 10 punten hadden

behaald was de spanning weg en werd er door keurig verzorgd spel toch wel redelijk makkelijk gewonnen. En daarna geen spanning meer en heerlijk

de wedstrijd uitgespeeld en de wedstrijd keurig met 4-0 gewonnen!

 

Voor de 2e keer kampioen dit seizoen.

Super gedaan! Erin Broos, Mieke de Hollander, Karlijn van Houten, Jip de Boer, Romy Coers, Maarten Jansen

Maureen Visser en Eline Wiersma.

En bedankt voor het coachen: Loek en John

En heel erg bedankt voor het trainen: Sanne van der Linden

 

 

 

Seizoen 2011 - 2012

CMV-jeugd kampioen van de regio! (dd. 14 april 2012)

Afgelopen zaterdag heeft onze vereniging bij het laatste toernooi de wisselbeker ontvangen! We zijn de beste van de regio! En dat is natuurlijk helemaal top!

Goed gedaan jongens en meiden. Omdat jullie elk toernooi zo je best hebben gedaan, hebben we nu een seizoen lang de beker in onze handen. Een enorm goede prestatie en we zijn dan ook erg trots dat we ons kampioen mogen noemen.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved