TC ABC Jeugd

TC ABC-Jeugd

Als TC ABC jeugd heb ik te maken met onze jeugdleden tussen de 12 en de 18 jaar. Ik doe mijn best iedereen een leuke en passende plek te geven en teams te vormen die qua leeftijd en niveau aan elkaar gewaagd zijn. Dat valt niet altijd mee. Wij zijn geen grote vereniging en moeten het doen met de spelers die we hebben.

Tegen het einde van het seizoen ga ik altijd de teams langs om te inventariseren wat zij het volgend seizoen gaan doen en wat de eventuele wensen zijn. Dan maak ik, samen met de TC DEF jeugd en vaak ook de TC senioren, de balans op en deel de teams voor het volgend seizoen in.

Als TC zorg je ook dat de teams een trainer hebben en een coach. In overleg met het wedstrijdsecretariaat worden de trainingstijden vastgesteld en de thuis speelrondes ingedeeld. Gedurende het seizoen hou ik het reilen en zeilen van de teams in de gaten en fungeer ik als aanspreekpunt.