TC ABC Jeugd

TC ABC-Jeugd

Mijn naam is Mirjam Borstlap. Ik ben 46 jaar en moeder van Nienke (14) en Iris (11). Nienke turnt, maar Iris is met het volleybalvirus besmet. Inmiddels woon ik al weer ruim 16 jaar in Nederhorst den Berg. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als indoor sales medewerker bij Solar in Amsterdam, een technische groothandel.

Lang geleden ben ik als mini begonnen bij, toen nog, GVC in Hilversum. Later werd dat Gemini. Na vele jaren bij Nederhorst te hebben gespeeld ben ik de laatste paar jaar bij Oberon in Weesp actief geweest. Nu even gestopt, maar wie weet wat de toekomst brengt.

In Nederhorst ook veel met het buurtvolleybal bezig geweest in het verleden. Ik kan wel zeggen dat ik een echt verenigingsmens ben. Vandaar ook dat ik er niet lang over na hoefde te denken om het stokje van Monique over te nemen.

Als TC van de ABC jeugd heb ik te maken met de jeugdleden tussen de 12 en 18 jaar. Aangezien ik nog maar net begonnen ben, heb ik me nog niet bezig gehouden met de team indelingen van dit seizoen, maar uiteraard is dat ook één van de taken van de TC. Dit gebeurt natuurlijk in samenspraak met de TC van de DEF leden, aangezien daar de aanvulling vandaan komt. Op die manier probeer ik voor iedereen een plekje te vinden in het team wat qua niveau en leeftijd het beste past. En aan het eind van het seizoen moet er ook met de TC van de senioren voor de doorstromende jeugd worden gekeken wat het beste is. Verder ben ik nog aanspreekpunt voor de betreffende spelers, ouders, trainers en coaches.

Ik hoop op een mooi volleybal jaar, waar iedereen zich veilig voelt en het naar zijn of haar zin heeft.