Mijn naam is Sandra Gorter, getrouwd met Klaas-Jan Gorter en trotse moeder van Luna. Ik ben geboren op 23 januari 1969 in Wijk aan Zee (onder de rook van de Hoogovens)! Doordeweeks vermaak ik me 4 dagen per week prima met de mooie geuren van Issey Miyake en Narciso Rodriguez.

Op mijn 11e ben ik gestart bij de mini’s van WVV ’72 in Wijk aan Zee en heb daar tot en met mijn 18e jaar gespeeld. Op mijn 22e ben ik in Nederhorst komen wonen en ik wilde graag een teamsport doen om ook mensen te leren kennen dus toen gestart bij afdeling volleybal van de Omnivereniging (die toen bestond!). Een leuke sport om te doen en om naar te kijken. In de tijd dat ik actief was als speler was ik ook secretaris van de vereniging en de omroeper bij de Buurtvolleybal. Nu ben ik supporter van mijn dochter Luna die dit seizoen in MB2 speelt.

Ik ben sinds oktober 2018 sponsorcoördinator en het was een dynamisch jaar waarbij we onze bestaande sponsoren koesteren en nieuwe sponsoren welkom hebben geheten! Het is nog steeds mijn uitdaging om ons sponsornetwerk uit te breiden met vooral lokale ondernemers. Zij zijn belangrijk voor een gezond verenigingsleven binnen een dorp en daar gaat mijn voorkeur naar uit. Het is helemaal top als er een link is met iemand binnen het team. Daarnaast is het fijn als sponsoren een steentje willen bijdragen wanneer we activiteiten organiseren of materialen aanschaffen. Wij, als vereniging, zorgen voor publiciteit in de (sociale) media en fysiek op de shirts en in de sporthal. Dus mocht je interesse hebben om te sponsoren: mail naar sponsoring@vvnederhorst.nl en dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden!

Lydi bloemsierkunst
Thermen