Mijn naam is Monique Schoordijk. Ik ben een geboren Berger en heb ook een heel

groot deel van mijn leven in Nederhorst den Berg gewoond. Sinds 2017 woon ik in

Bussum. Heel anders, maar ook mooi wonen! Ik ben werkzaam als kwaliteits-

functionaris op de afdeling Pathologie van OLVG Lab BV in Amsterdam.

Ik heb 2 kinderen, Anne en Ramon, die inmiddels volwassen zijn. Beiden hebben ook gevolleybald.

Toen ik een jaar of 11 was ben ik gestart met volleyballen bij VV Nederhorst. Na de

geboorte van mijn kinderen ben ik er een aantal jaren tussenuit geweest, maar toen mijn kinderen groter werden en interesse kregen in volleybal, ben ik zelf ook weer gestart. Wij waren een echte volleybalfamilie. Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en helaas gestopt met volleybal, maar zelf speel ik nog steeds met veel plezier. Mede doordat mijn kinderen ook lid waren van de vereniging en omdat ik VV Nederhorst een warm hart toedraag ben ik gestart met coachen, trainen geven en ben ik in de bestuur van donze vereniging gerold. Eerst in de TC en nu pak ik de binnen het bestuur de communicatie op.

Ik coördineer alle algemene berichtgeving van en naar de leden, genereer input voor op de website en op de social media, verzorg 4 x per jaar de NEUSbrief en zorg voor regelmatige berichtgeving in het Wijdemeren Nieuws.