bestuur

BESTUUR

Wil je weten wie wat doet binnen de vereniging? Hier vind je de bestuursleden en hun functie

• TC Senioren - op dit moment vacant. Wilt u informatie dan kunt u contact opnemen met Monique Stoker, email: tc_abcjeugd@vvnederhorst.nl

Wil je meer weten wat een functie inhoud kijk dan even bij Back to the Future. Daar staan diverse functie omschrijvingen.

Volleybal Vereniging Nederhorst 1962-2015

Een heel klein stukje geschiedenis

Die 53 jaar,... waar komen die nu eigenlijk vandaan?

Volgens de geschiedschrijving startte in 1962 een eerste groep volleyballers in Nederhorst den Berg bij de toenmalige voetbalvereniging AVANCE. Deze eerste jaren werd nog niet officieel aan een competitie deelgenomen. Toen de voetbalverenigingen AVANCE en VBO (Volharding Brengt Overwinning) samen gingen en SC Nederhorst vormden leidde dat ook tot een officiële volleybalafdeling onder deze nieuwe omnivereniging. Ook aan de competitie werd deelgenomen, gespeeld werd er in het witte shirt met de geel/rode baan.

In 1999 zijn we als zelfstandige vereniging verder gegaan, omdat SC Nederhorst als omnivereniging in dat jaar werd ontbonden. Inmiddels vormen we dus al weer bijna 14 jaar een zelfstandige vereniging en bestaan we al weer bijna 53 jaar!