Oud Papier

Oud Papier

Onze vereniging verzamelt oud papier in op 8 zaterdagochtenden per kalenderjaar.

Vanuit de vereniging zijn er vier lopers per zaterdag nodig.

Op de ochtend van het oud papier lopen is het verzamelen bij de voetbalkantine om 8:55 uur. Rond 11:30 uur is de klus dan naar verwachting geklaard.

Voor het inzamelen van het oud papier in de wijken ontvangt de vereniging geld. Met deze extra inkomsten kan de vereniging net even wat meer leuke initiatieven organiseren.

Nu we het nieuwe seizoen met 6 teams starten ( 2 heren, 3 dames en 1 recreanten ) betekent dit dat ieder team minimaal vier lopers per kalenderjaar levert. ( Ingaande jan 2019 ) Samen met ouders van de jeugdteams die ook hun bijdrage leveren zijn er dan voldoende vrijwilligers.

De aanvoerder van het team zorgt voor het benodigde aantal lopers en geeft de namen door aan Renata Besemer .

Meestal loopt de Volleybalvereniging de laatste zaterdag van de maanden januari, februari, april, mei, juli, augustus, oktober en november.

Heb je nog vragen over het ophalen van oud papier stuur Renata dan een e-mail via

oudpapier@vvnederhorst.nl