JoinVolleybalTour

JoinVolleybalTour was in Nederhorst den Berg!

23 september 2018

Het programma:

11.00 - 12.00 uur:  welkom aan de leden en sponsoren

12.00 - 15.00 uur:  allerlei leuke (volleybal) activiteiten, muziek en professionele begeleiding, met als extra's:

• van 12.00 - 13.00 uur: een training voor kinderen tussen 6 en 12 jaar
  • van 13.00 - 14.00 uur: volleybal voor de jeugd tussen 12 en 18 jaar
  • van 14.00 - 15.00 uur:  tijd voor onze senioren

Het Verslag (bijdrage van enthousiaste bezoeker)

Buiten lijkt de herfst begonnen, regen stort naar beneden. Wat is er dan leuker dan een binnensport en ook nog gewoon in Nederhorst in sporthal de Blijk.

We spotten veel mensen zo ook:

• “Met vriendinnen elke week sporten, je leert, krijgt conditie en we lachen veel” : Floor, Sterre en Madelief 11 jaar
  • “Ik heb eerst drie proeflessen gedaan, nu mag ik in november al meedoen aan een toernooitje”: Lisanne 8 jaar
  • “Zo gezellig de jeugd bij elkaar ze leren als team om ook de minder goede spelers op te nemen en kijk hoe goed ze dat doen”: een trotse ouder
  • “Ik zit heerlijk droog en warm te kijken”: een blije vader

Afgelopen Zondag 23 september opende volleybalvereniging Nederhorst het seizoen feestelijk met een indoor spectakel in sporthal de Blijk. Iedereen kon op laagdrempelige wijze kennis maken met de sport volleybal. Vooral veel kinderen kwamen er op af en ervaarden hoe leuk volleybal is. In de kantine konden de ouders via de ramen volgen hoe hun kids aan het genieten waren.

De dag werd afgetrapt door Helga Jansen een bevlogen bestuurslid, trainer en coach. Twee jaar geleden is het project "Back to the Future' gelanceerd met als doel om aan de hand van een duidelijke visie vernieuwing te brengen en vooral ook meer leden te betrekken bij de activiteiten binnen de vereniging. Uitgaande van de talenten die zij zelf leuk vinden om in te zetten. Dat dat gelukt is blijkt wel uit de instroom van nieuwe gepassioneerde bestuursleden, scheidsrechters en coaches. en ook de verfrissende wijze waarop de vereniging veel mensen in contact wil brengen met volleybal. Helga verwelkomde de nieuwe leden op een persoonlijke wijze. Het persoonlijke is wat de vereniging ook echt uitstraalt.

Denkt u nu, dit zou zomaar iets voor mij of mijn kind kunnen zijn dan nodigt Volleybalvereniging Nederhorst u van harte uit om langs te komen. Er kan 3x vrijblijvend meegetraind worden . Alle niveaus zijn aanwezig. Van ‘nog nooit gespeeld’ tm ervaren spelers en in alle leeftijden hebben wij mogelijkheden. Geen zin in wekelijkse verplichtingen denk dan bv aan recreatief volleybal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@vvnederhorst.nl of gewoon even langskomen op maandagavond vanaf 19.30 (senioren) of donderdag vanaf 17.00 (jeugd).