Back to the Future

Shirt sponsoren

Bal sponsoren

copyright vv nederhorst / info: webmaster@vvnederhorst.nl

privacystatement

Back to the Future

Doel van het Back to the Future project:

 

Samen met alle (jeugd)leden en ouders te gaan werken aan “het verenigen” van de vereniging oftewel hoe kunnen wij met z’n allen de vereniging dragen, hoe betrokken zijn wij bij VV Nederhorst.

 

Help jij ook mee?!

Made by Romy Coers

Laatste update 5 maart 2018

 

Onze stip aan de horizon

 

 

Binnen 3 jaar een betrokken breedtevereniging zijn met

een gezonde verdeling tussen jeugd- en senioren leden

Ben je bekend met dit project van onze vereniging? Even een “opfrismomentje”: in het seizoen 2016/2017 is het bestuur gestart met het project Back to the Future om er onder meer voor te zorgen dat de (jeugd)leden en ouders meer betrokken worden bij de vereniging. De focus van het bestuur moet namelijk liggen op besturen en laten we niet vergeten dat het vrijwilligerswerk is. Per afdeling (senioren / ABC / DEF) zijn er talent scouts (senioren: Janny & Renata, ABC: Annet, Saskia en Sonja, DEF: Sandra & Chantal) gestart met het inventariseren van wat leden en ouders kunnen betekenen voor de club: aan de ene kant voor structurele functies en aan de andere kant het helpen bij incidentele activiteiten in het kader van “vele handen maken licht werk”. Door middel van interviews en via de mail is dit gedaan. Onze conclusie is dat er veel mensen incidenteel willen helpen met het organiseren van leuke en gezellige activiteiten en dat is positief! Daarnaast zijn er mensen die structureel iets voor de club willen gaan doen.

 

Hoe nu verder? Het bestuur gaat de mensen, dit seizoen nog, benaderen die hebben aangegeven structureel iets te kunnen betekenen voor onze vereniging. Wat betreft de incidentele activiteiten: Op korte termijn hebben we het organiseren van de koningsspelen voor alle basisscholen en natuurlijk ons Fan & Fun Feest waarbij we een beroep doen op de mensen die hebben aangegeven bij incidentele activiteiten te willen helpen. Als het seizoen 2018/2019 gaat starten zal het bestuur ervoor zorgen dat er een activiteitenkalender klaar staat en nodigen we de mensen van de senioren, ABC en DEF uit om gezamenlijk per activiteit iets leuks neer te zetten. Uiteraard gaat het bestuur dit proces begeleiden. Gaat het al bij je kriebelen? Op deze manier willen we een solide basis neer zetten voor een gezonde en gezellige toekomst bij onze Volleybalvereniging. Bedankt voor je support en ... mocht je nog niet gereageerd hebben, aarzel niet en stuur je reactie alsnog. Back to the Future: the future is NOW!

 

Janny, Renata, Annet, Saskia, Sonja, Sandra, Chantal, Aranka & Helga