BTTF Terugblik

Nadat 3 bestuursleden hadden deelgenomen aan de workshop “besturen met een visie!” heeft het bestuur in de zomer van 2016 een stip op de horizon gezet.

Wat was die stip?

“Over 3 jaar een betrokken breedte vereniging zijn, met een gezonde verdeling tussen senior- en juniorleden.”

Concreet betekende dit: Leden laten meedenken en -doen met het ontwikkelen van de vereniging én  betrokken zijn !

Daarnaast werd actie ondernomen om meer seniorenleden te werven. Doel: binnen 3 jaar weer minimaal 3 heren- en 3 damesteams in de competitie en de groep recreanten handhaven, of uitbreiden.

Ideeën werden uitgewisseld met leden en hun ouders en verzameld in een boekje. Gedurende drie jaar zijn er veel van deze ideeën uitgewerkt en veel resultaten behaald. Dank voor al jullie bijdragen hierin!  Maar we zijn er nog niet.

Hoe gaan we nu verder? Hoe gaan we ervoor zorgen dat iedereen betrokken blijft en zijn of haar steentje bijdraagt?

Want iedereen heeft het druk, maar het is en blijft belangrijk dat iedereen blijft meedenken en vooral meedoen!  Wees en blijf trots op onze vereniging!

Wij, Aranka en Helga, dragen het stokje nu over aan José, onze nieuwe enthousiaste voorzitter die boordevol ideeën zit. Sluit aan als ze vraagt om mee te denken en sta open voor nieuwe ideeën.

Als we samen op deze voet doorgaan, dan zien wij een mooie, gezonde toekomst voor onze vereniging!

Aranka & Helga

PS. Voor wie het nog niet heeft gezien. Ons successen zijn terug te vinden in een leuk filmpje dat je hier kunt zien of downloaden.

Made by Romy Coers

Back to the Future, Terugblik